TVALB 2.0

TVALB 2.0

1.1.13 by FTAMARKET INC

3.4

Stafi i TvALB është jashtëzakonisht pasionant, prandaj jemi gjithmonë të parët në treg me produkte të reja. Pas një pune intensive e stafit tonë, me krenari lansojm paketën e parë Televizive me Kanale Shqip në sistemin Android.
Tani, ju mund të shikojnë Kanalet Shqip Live , gjithashtu me opcionin ON DEMAND keni mijëra emisione televisive, filma, telenovela, muzikë, si dhe filmat e fundit Shqiptarë, nën dispozicionin tuaj në cdo kohë.
Aplikacioni TvALB ju ofron mundësin të dëgjoni Radiot Shqiptare kudo që jeni. Dhe kjo nuk është e gjitha; ju gjithashtu mund të ndani (share) me miqtë tuaj në facebook atë që jeni duke shikuar.

Për më shumë se 10 vite platform televizive TVALB është zgjedhja numer 1 për të gjithë Shqiptarët që jetojnë SHBA dhe Kanada. Tani për të gjithë ju që përdorni sistemin Android kemi krijuar aplikacionin TvALB ku ju mund të argëtoheni me Kanalet Shqip në paisjet tuaja Smart.

Me aplikacionin TVALB, ju mund të shikoni Kanalet Shqip edhe nëse nuk jeni në shtëpi. Jeni duke udhëtuar, duke pritur për një takim, i ulur në stacion, nuk ka problem. Me të vërtetë kjo do të jetë argëtuese, kudo. Kurdo!

Thjesht, instaloni aplikacionin TVALB dhe të zgjedhni kanalet Shqiptare që ju dëshironi të shikoni.

Me aplikacionin TVALB:
Shikoni live TV
Dëgjoni Radiot
Filma në dispozicionin tuaj në çdo kohë
Dhe me shume opcione tjera..

më shumë info www.tvalb.com


More Information

Package Name
com.tvalb.android
Installations
1000
Reviews
3.4
Category
Entertainment
Available on
Google play
Update Date
2021-06-05 04:59:05
Latest Version
1.1.13
Code latest Version
1.1.13
Email : [email protected]

Download TVALB 2.0 APK for Android · Latest Version .

Similar

Apps · Popular

Top